QPR ProcessAnalyzer mukana Gartnerin automaattisia prosessikuvausohjelmistoja käsittelevässä tutkimusraportissa
19 March 2012

QPR Software Oyj:n QPR ProcessAnalyzer –ohjelmisto on mukana kansainvälisen, johtavan tietotekniikka-alan tutkimus- ja neuvonantajayhtiö Gartner Inc:n  tuoreimmassa prosessien automaattiseen kuvaamiseen kehitettyjä ohjelmistoja käsitelevässä tutkimuksessa (Understand How Automated Business Process Discovery Can Help Improve Business Processes, 8.3.2012). Gartner uskoo automaattisen prosessikuvauksen olevan kasvava ohjelmistomarkkina ja kehottaa kaikkia organisaatio tutustumaan aiheeseen.

“Olemme iloisia pääsystä Gartnerin tutkimusraporttiin. Varsinkin, koska he näyttävät jakavan näkemyksemme siitä, että pääsy tietokantoihin ja tapahtumatietoon on avain onnistuneeseen prosessien automaattiseen kuvaamiseen ja analysointiin. Juuri tästä lähtökohdasta olemme kehittäneet QPR ProcessAnalyzeriin liitännäisen, joka mahdollistaa ohjelmiston kytkemisen sekä kiinteisiin ja pilvipohjaisiin tietojärjestelmiin. Se avulla on ollut mahdollista hakea tietoa useista eri järjestelmistä, kuten SAP:sta, Microsoftista ja Salesforce.com:sta ja auttaa näin asiakkaitamme heidän prosessien kehittämishankkeissaan”, kertoo QPR Software Oyj:n tuotejohtaja Sami Tähtinen.

QPR ProcessAnalyzer tarjoaa organisaatioille nopean tavan kuvata prosessinsa automaattisesti. Hyödyntämällä tietojärjestelmiin tallennettua tietoa, QPR ProcessAnalyzer kuvaa prosessit niin kuin ne todellisuudessa ovat toteutuneet. Toisin kuin monimutkaiset, akateemiset Process Mining -ohjelmistot, QPR ProcessAnalyzer on tarkoitettu yrityskäyttäjälle. Ohjelmistoa voi käyttää työasemapohjaisesti, työasemasta käsin pilvipalveluna tai suoraan asiakkaan oman pilvipalvelun ja QPR ProcessAnalyzerin pilvipalvelun välillä.

QPR Software julkaisi helmikuussa pilvipohjaiseen Salesforce.com -asiakkuudenhallintajärjestelmään kehitetyn ratkaisun prosessien automaattista kuvaamista varten. Hyödyntäen järjestelmän tuottamaa lokitietoa, QPR ProcessAnalyzer antaa objektiivisen kuvan myynnistä visualisoimalla toteutuneet myyntiprosessit. Ratkaisu tarjoaa ajantasaista tietoa tyypillisistä myyntipoluista ja esittää prosessin suorituskykytietoja. Lisääntyneellä tiedolla organisaatiot voivat johtaa myyntityötä entistä paremmin ja kasvattaa myyntiään

Esimerkkejä QPR ProcessAnalyzer -ohjelmiston uusimmista toiminnallisuuksista ovat 64-bittinen analyysiympäristö, helppoon tiedon jakeluun kehitetyt vuorovaikutteiset raportit, prosessikustannusraportit sekä useat benchmarkkausmahdollisuudet (esim. prosessivirtatasoiset prosessien kestoa ja lukumääriä koskevat tiedot, prosessianalyysinäkymä tai polkuanalyysin tapahtuma-atribuutit).

QPR Software – Quality. Processes. Results.

QPR Software Oyj tarjoaa asiakkailleen parhaat palvelut ja ohjelmistot prosessien ja kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen. Yhtiöllä on yli 1 500 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ympäri maailman yli 50 maassa. QPR:n osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.qpr.fi

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Sami Tähtinen, Tuotejohtaja, QPR Software Oyj
Puh. 040 554 9059 sami.tahtinen (at) qpr.com

Lisätietoa QPR ProcessAnalyzeristä: http://www.qpr.fi/ohjelmistot/qpr-processanalyzer.htm

 

Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot