Menestystarinoita

Asiakasvideot


Diehl Aerospace
Saksa

Diehl Aerospace

Saksalainen Diehl Aerospace valmistaa ilmailualan komponentteja maailman suurimmille lentokoneenvalmistajille. Diehl hyödyntää QPR:n ohjelmistoja varmistaakseen, että tuotteet toimitetaan asiakkaiden kokoonpanolinjoille oikea-aikaisesti vaaditulla laadulla. Saavuttaakseen tämän, Diehlin seuraa ydinprosessejaan kolmella tuotantopaikallaan ammattimaisella, standardoidulla ja läpinäkyvällä suorituskyvyn johtamisen järjestelmällä.

North Lanarkshire
Iso-Britannia

Miten valita, toimeenpanna, kehittää ja ylläpitää suorituskyvyn johtamisjärjestelmää? Skotlannissa sijaitseva North Lanarkshiren kunta kertoo, miten päätyi hyödyntämään QPR:n ratkaisua.

Novard
Venäjä

Novard-ryhmä on suuri venäläinen, kehittyvä holding-yhtiö, jolla on toimintaa usealla sektorilla: rakentaminen, teollisuus ja vähittäiskauppa. Ryhmään kuuluvat kenkämyymäläketju Econika, sijoitus- ja kehitysyhtiö City-XXI sekä Rutector, Novard Estate ja Novard Finance. Novard-ryhmä käyttää QPR Metricsiä holding-yhtiöiden strategisen suunnittelun ja raportoinnin tehokkuuden ja laadun parantamiseksi.

 

 

 

 

QPR:n ohjelmistovideot

QPR 2012 -ohjelmistoperhe

QPR ProcessAnalyzer

 
 
 
 
 
 
Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot