sp fi sijoittajainfo

QPR sijoittajille


QPR Softwaren liiketoiminta muodostuu ohjelmistojen ja asiantuntijapalvelujen myynnistä. QPR Softwaren tavoitteena on kannattava kasvu siten, että yhtiö pyrkii kaksinkertaistamaan vuoden 2009 liikevaihtonsa vuoteen 2014 mennessä. QPR:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella QPR1V.

QPR-konserni

QPR Software Oyj:n konserniin kuuluu kolme asiakasliiketoimintaa harjoittavaa yhtiötä: emoyhtiö QPR Software Oyj sekä tytäryhtiöt OOO QPR Software ja Nobultec Oy. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Venäjällä kokonaisvaltaisena ratkaisutoimittajana sekä maailmanlaajuisesti ohjelmistotoimittajana yli 50 maassa paikallisen yhteistyökumppanin kanssa.

Vuonna 1991 perustetun QPR Software Oyj:n pääkonttori on Helsingissä. QPR sekä sen asiakkaiden QPR:n ohjelmistoihin perustavat ratkaisut ovat vuosien kuluessa saaneet runsaasti tunnusta johtavilta kansainvälisiltä tutkimus- ja analyytikkoyhtiöiltä (esim. Gartner Inc., Forrester Research, Ventana Research, Bloor Research), kansainvälisiltä järjestöiltä (esim. EFQM-laatujärjestö ja Euroopan unioni) sekä lukuisilta kansallisilta laatujärjestöiltä.

 

Operatiivisessa toiminnassaan QPR Technology Services -aputoiminimeä käyttävä Nobultec Oy on Suomessa toimiva prosessien automatisointiin keskittynyt konsultointiyritys. Sen asiakkaita ovat SAP AG:n tuotteita käyttävät, liiketoimintansa prosessimaisesti järjestäneet organisaatiot. Nobultec on SAP:n Community-tason konsultointikumppani.

Moskovassa toimiva OOO  QPR Software tarjoaa QPR:n ohjelmistoja sekä palveluja Venäjän ja IVY-maiden markkinoille.

Corporate Governance

QPR Software Oyj:n  hallinnoinnissa noudatetaan hyvää hallinnointitapaa ja korkeita eettisiä periaatteita. Yhtiön hallinnointiperiaatteet noudattavat Suomen osakeyhtiölakia, arvopaperi-markkinalainsäädäntöä sekä muita julkisen osakeyhtiön hallinnointiin liittyviä viranomaismääräyksiä, QPR Software Oyj:n yhtiöjärjestystä sekä NASDAQ OMX Helsinki Oy:n 9.10.2009 voimaantullutta sisäpiiriohjetta.

Lisäksi QPR noudattaa 1.10.2010 voimaantullutta Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodia

 

QPR Softwaren osake

QPR:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella QPR1V.

Yhtiön kaikilla osakkeilla on yhtäläinen äänioikeus sekä oikeus jaettaviin osinkoihin. Osakkeen kirjanpidollinen vasta-arvo on 0,11 euroa. QPR:n osake kuuluu Euroclear Finland Oy:n arvo-osuusjärjestelmään

Missiomme

Autamme asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan.

Strateginen tahtotilamme

Vuonna 2015 QPR on nopeimmin kasvava kokonaisarkkitehtuuritalo, joka on listattu Gartnerin Magic Quadrantiin. Suomessa olemme suurin.

Arvomme

Arvomme ovat pitkäjänteinen menestyminen yhdessä, luotettavuus ja arvostus.

Arvot määrittelevät yhtiömme toimintakulttuurin sekä työyhteisön ja luovat näin pohjan tulevalle menestyksellemme ja kasvullemme. 

 

 
 
 
 
 
 
Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot