sp fi innovaatio

Innovaatiotoiminta

Haemme kumppaneita, joiden kanssa kehittää uusia tuotteita hyödyntäen molempien kyvykkyyksiä. Tarjoamme kumppanillemme kansainvälisen ohjelmistotuotteen time-to- market prosessin nopeaa toteutusta. Innovaatioiden osalta emme ole tiukasti lukkiintuneet olemassa olevien tuotteidemme nykyfokukseen, vaan haemme ohjelmistoideoita laajalla skaalalla.


Tuoteidea, tuotekonsepti tai tuoteprototyyppi

Etsimme kumppaniksemme yksityishenkilöitä tai pieniä yrityksiä, joilla on tuoteidea ja mieluiten sen pohjalta jo tehty ohjelmistoprototyyppi, josta hahmottuu kuinka idea toteutuu ohjelmistotuotteena. Toivomme ohjelman toimivan PC-ympäristössä ja sen olevan tarkoitettu business-to-business-markkinalle. Kumppanilla voi myös olla jo tuotteesta kertyvää liikevaihtoa.

Yhteistyömalli

Yhteisen liiketoiminnan pohjana on yhteisten vahvuuksien synergia. Tuoteidean lopullisen liiketoiminnan potentiaalin muodostavat QPR:n ja kumppanimme yhteisesti tunnistetut kyvykkyydet.

Haluamme miettiä kumppanimme kyvykkyydet maksimaalisesti hyödyntävää liiketoimintamallia mahdollisimman pian, ja mikäli kompetenssia ja yhteensopivuutta löytyy, niin sekä yhteistyö että yritysmyynti ja tuoteliiketoiminnan siirto ovat meille tasavertaisia mahdollisuuksia. Parhaassa tapauksessa yhteistyö johtaa synergiat maksimaalisesti hyödyntävään liiketoiminnansiirtoon.

QPR tarjoaa

QPR Software on hyvä ohjelmistotuotteen myyntikanava. Meillä on kyky hallinnoida ja tukea kansainvälistä jakeluverkkoa sekä hankkia uusia jälleenmyyjiä. Suurin vahvuutemme on kykymme tuotteistaa ohjelmistotuotteita ja palveluita sekä hallita tuoteversioita. Meillä on vankka näkemys siitä, mitä ohjelmistotuotteen pitää sisältää ja kuinka sen tulee toimia, jotta sen saa vietyä onnistuneesti kansainväliselle markkinalle. Toimintamme tukena ovat pörssiyrityksen kattavat ja tehokkaat sisäiset prosessit ja niitä tukevat työkalut. Brändimme on analyytikkojen tunnistama ja olemme arvostettu prosessijohtamisen sekä suorituskyvyn mittaamisen asiantuntija.

QPR voi tarjota valitulle kumppanillemme myös taloudellisia ja henkilöstöresursseja innovaatioiden jatkokehitykseen. Olemme myös resurssimielessä kiinnostava kumppani. Mikäli sinulla tai yrityksellänne on jo valmis ohjelmistotuoteprototyyppi tai konseptoitu tuoteidea ja halukkuutta keskusteluihin sen kehittämiseksi, otathan yhteyttä

 
 
 
 
 
 
 
 

Onko sinulla ohjelmistotuote tai ohjelmistoproto?

Jos vastauksesi on myönteinen, voit olla etsimämme kumppani. QPR Software haluaa löytää nykyisten tuotteidensa lisäksi kokonaan uusia tuotteita myytäväksi kansainvälisen jakelukanavamme ja muiden resurssiemme kautta. Antti Miettinen, liiketoiminnan kehityspäällikkö puhelin: 040 8610 240 sähköposti: antti.miettinen(at]qpr.com

 

Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot