QPR Software etsii

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

vahvistamaan yrityksen QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistotuotteen kehitystiimiä. Osana tiimiä pääset mukaan nopeasti kehittyvän, pilvipohjaisen analysointituotteen tuotekehitykseen läheisessä yhteistyössä yrityksen konsultoinnin ja myynnin kanssa.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on ymmärrystä hajautettujen, mahdollisesti pilvipohjaisten järjestelmien tuotekehityksestä. Koska QPR ProcessAnalyzer on hyvin datakeskeinen ohjelmistotuote, aikaisempi kokemus tietokantakehityksestä, integraatio- tai ETL-teknologioista lasketaan hyödyksi haettaessa tehtävää. Arvostamme lisäksi kokemusta Microsoftin kehitysteknologioista sekä -työkaluista.

Toimipisteesi sijaitsee QPR Softwaren pääkonttorilla Helsingissä. Tehtävään vaaditaan hyvä kirjallinen ja suullinen englannin- ja mielellään myös suomen kielen taito.

QPR ProcessAnalyzer on liiketoimintaprosessien automaattiseen visualisointiin ja analyysiin suunniteltu Automated Business Process Discovery (ABPD) -tuote. Ohjelmisto tarjoaa asiakkaille uuden innovatiivisen näkökulman liiketoimintaprosessien ja tietojärjestelmien toiminnan ymmärtämiseen, optimointiin ja kehittämiseen.

Lähetä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen careers@qpr.com otsikolla "Ohjelmistokehittäjä".

Tarvittaessa lisätietoja antaa tuotejohtaja Sami Tähtinen, sami.tahtinen(at)qpr.com, puh. 040 554 9059.

QPR Softwaren liiketoiminta muodostuu ohjelmistojen ja palvelujen myynnistä. Asiakkainamme on yli 1 500 eri puolilla maailmaa toimivaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatiota. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Venäjällä itse suorana kokonaisvaltaisena ratkaisutoimittajana. Lisäksi toimimme yli 50 maassa paikallisten yhteistyökumppanien kautta.

QPR - Quality. Processes. Results.

Lisätiedot

Tuotejohtaja Sami Tähtinen

sami.tahtinen(at)qpr.com

Puh. 040 554 9059

Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot