QPR Software toimittaa Aalto-yliopistolle kokonaisarkkitehtuurin hallintaympäristön
18 January 2013

Aalto-yliopisto on valinnut kokonaisarkkitehtuurin hallintaympäristönsä toimittajaksi QPR Softwaren. Sopimus kattaa QPR EnterpriseArchitect -ohjelmistoon perustuvan ratkaisun sekä konsultointi- ja koulutuspalveluiden toimittamisen.

Aalto-yliopisto käyttää QPR:n toimittamaa ohjelmistoympäristöä kokonaisarkkitehtuurinsa, eli prosessien, tiedon, tietojärjestelmien ja teknologian muodostavan kokonaisuuden ja näiden keskinäisten riippuvuuksien mallintamisen. Kokonaisarkkitehtuuria hyödynnetään päätöksenteon tukena sekä hyvän hallintotavan, riskien ja säädöstenmukaisuuden hallinnassa.

”Kokonaisarkkitehtuuri edesauttaa operatiivisen toiminnan kehittämistä ja lisää organisaation reagointiherkkyyttä muutoksiin. Uskomme, että valittu tapa on omiaan edistämään Aalto-yliopiston strategista tavoitetta nousta maailmanluokan yliopistoksi vuoteen 2020 mennessä”, kertoo Aalto-yliopiston IT-arkkitehtuurista vastaava Patrik Maltusch.

QPR:n toimittama ohjelmistoratkaisu kattaa QPR EnterpriseArchitect -ohjelmiston, julkaisuportaalin sekä yhteisen tietovarannon. Vastaava ratkaisu on käytössä muun muassa Valtiovarainministeriön JulkICT -toiminnon kokonaisarkkitehtuurin ja prosessien mallinnuspalvelussa.

 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto on teknisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto rakentuu suomalaisille vahvuuksille ja sen päämääränä on kehittyä omaleimaisena kokonaisuutena yhdeksi maailman kärkiyliopistoista. Aalto-yliopiston kulmakiviä ovat vahva opetus ja tutkimus. Perus- ja jatko-opiskelijoita uudessa yliopistossa on 20 000 ja henkilöstöä 5 000, joista professoreja noin 350.

 

QPR Software – Quality. Processes. Results.

QPR Software Oyj auttaa asiakkaitaan tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan. Yhtiöllä on yli 1 500 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ympäri maailman yli 50 maassa. QPR:n osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.qpr.fi

 

Lisätietoja:

Johtaja Matti Erkheikki
QPR Software Oyj
puh. 040 717 2570
s-posti matti.erkheikki (a) qpr.com

 

Lisätietoa QPR EnterpriseArchitectistä:

www.qpr.fi/ohjelmistot/qpr-enterprisearchitect.htm

Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot