Yritys-osio

QPR - Quality. Process. Results.


QPR Software on erikoistunut yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan. Tarjoamme ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä, prosessien mallintamisessa ja analysoinnissa sekä suorituskyvyn mittaamisessa. Meillä on yli 1500 asiakasta yli 50 maassa ja osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Asiakkaamme

QPR Software tarjoaa ohjelmistoja, ratkaisuja ja konsultointipalveluja prosessien kehittämiseen ja suorituskyvyn parantamiseen sekä riskienhallintaan ja laadunjohtamiseen.

Ohjelmistomme ja palvelumme tukevat asiakkaan kaikkien johtamismenetelmien ja  –välineiden käyttöä. Ne sopivat kaikille toimialoille, niin yksityisen kuin julkisen sektorin käyttöön.

QPR:n ohjelmistoja käyttää yli 1 500 organisaatiota ympäri maailman.

Missiomme

Autamme asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan.

Strateginen tahtotilamme

Vuonna 2015 QPR on nopeimmin kasvava kokonaisarkkitehtuuritalo, joka on listattu Gartnerin Magic Quadrantiin. Suomessa olemme suurin.

 

Tarjoamamme

QPR Software Oyj tarjoaa valmisohjelmistoja sekä niiden käyttöä tukevia ratkaisuja ja konsultointipalveluja.

Tuotteidemme, ratkaisujemme ja palvelujemme merkittävimmät asiakashyödyt liittyvät kaikissa suhdanteissa ajankohtaisiin toiminnan tehostamiseen ja optimointiin, strategian toteuttamiseen sekä riskienhallintaan ja laadun johtamiseen.  Lisäksi ne mahdollistavat valittujen johtamiskäytäntöjen toteuttamisen koko henkilöstölle.

QPR Software on valinnut Microsoftin palvelualustan erikoistumisalueekseen. QPR on vuodesta 2007 lähtien ollut Microsoft Gold Certified -kumppani.

Arvomme

Arvomme ovat Pitkäjänteinen menestyminen yhdessä, Luotettavuus ja Arvostus. Arvot määrittelevät yhtiömme toimintakulttuurin sekä työyhteisön ja luovat näin pohjan tulevalle menestyksellemme ja kasvullemme.
 

QPR Software Oyj -konserni

QPR Software Oyj -konserniin kuuluu kolme asiakasliiketoimintaa harjoittavaa yhtiötä: emoyhtiö QPR Software Oyj sekä tytäryhtiöt OOO QPR Software ja toiminnassaan QPR Technology Services -aputoiminimeä käyttävä Nobultec Oy. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Venäjällä kokonaisvaltaisena ratkaisutoimittajana sekä maailmanlaajuisesti ohjelmistotoimittajana yli 50 maassa paikallisen yhteistyökumppanin kanssa.

Vuonna 1991 perustetun QPR Software Oyj:n pääkonttori on Helsingissä. QPR sekä sen asiakkaiden QPR:n ohjelmistoihin perustavat ratkaisut ovat vuosien kuluessa saaneet runsaasti tunnusta johtavilta kansainvälisiltä tutkimus- ja analyytikkoyhtiöiltä (esim. Gartner Inc., Forrester Research, Ventana Research, Bloor Research), kansainvälisiltä järjestöiltä (esim. EFQM-laatujärjestö ja Euroopan unioni) sekä lukuisilta kansallisilta laatujärjestöiltä. Olemme  Microsoftin Gold Application Development –kumppani.

Moskovassa toimiva OOO  QPR Software tarjoaa QPR:n ohjelmistoja sekä palveluja Venäjän ja IVY-maiden markkinoille.

Suomessa toimiva QPR Technology Services on keskittynyt prosessien automatisointiin. Sen asiakkaita ovat SAP AG:n tuotteita käyttävät, liiketoimintansa prosessimaisesti järjestäneet organisaatiot. QPR Technology Services on SAP:n Community-tason konsultointikumppani. 

  

 

 
 
 
 
 
 
Yhteystiedot
QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0)290 001 150
Fax +358 (0)290 001 151
Y-Tunnus 0832693-7

Ota yhteyttä!
Ota yhteys myyntiinOta yhteys myyntiin
Jätä yhteydenottopyyntöJätä yhteydenottopyyntö
Liity yhteisöömmeLiity yhteisöömme
Ota yhteyttä asiakastukeenOta yhteyttä asiakastukeen
YhteystiedotYhteystiedot

QPR Software Oyj
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki
Finland

Operatiivisen toiminnan kehittämisen kumppanisi

Copyright © 2013 QPR Software Oyj. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston käyttöehdot ja tietoa evästeiden käytöstä